Moroccanoil

Jeg vil komme med ett produkt anbefaling til dere, Moroccanoil. Moroccanoil er en serie med hårprodukter som er laget av blandt annet Arganolje. Arganolje er en fantastisk gave fra naturen som kun finnes i det sør-vestlige Marokko, og som er en kraftig antioksidant, UV-beskytter og nøytraliserer frie radikaler. På grunn av det høye innholdet av antioksidanter, fornyer arganolje cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt og livløst hår.

Denne serien har shampoer, balsamer, kurer, styling og den kjente håroljen. Denne oljen er varme-beskyttende og smelter i håret.

Hele serien lukter lett kryddret og har en varm essens. Jeg personlig er veldig glad i lukten, da de ikke lukter som "alle" andre hår-produkter.

Jeg har nå brukt denne serien i ett halvt år ca. og kan med hånden på hjertet anbefale denne serien til alle. Jeg har tidligere måtte bruke shampoer for sensitiv hodebunn fordi jeg klør av mange hår.produkter. Men ikke med denne serien. Håret blir luftig og lett, men samtidig smidig og mykt. Jeg bruker selv Moisture repair shampo, intense hydrating mask, hydrating styling cream og oil treatment.

Produktene er sulfat/fosfat frie og paraben frie. Til tross for at de er sulfat frie, skummer de godt.Jeg som frisør har jobbet med merker som KMS, Redken, Loreal, Kerrastase og Moroccanoil. Min personlige favoritt er uten tvil Moroccanoil!

 

 

Har du prøvd Moroccanoil?

2 kommentarer

Ingvild :)

19.09.2012 kl.14:44

Liker disse produktene utrolig godt, og lukten er himmelsk! Når jeg går tom for oljen så må jeg definitivt kjøpe mer :P

siljech87

19.09.2012 kl.15:24

Ingvild: Det er bra! :D

Skriv en ny kommentar

siljech87

siljech87

25, Arendal

Hei hei. Jeg er en jente på 25 år fra Arendal. Jeg blogger om min hverdag, interesser og jobb(frisør og ansatt på Kicks). Hyggelig om du legger igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits